fredag 26 september 2014

Tja tja Bloggen!
Jag blev nöjd med min bild. Jag försökte få att man ska kolla på kik chatten igenom att göra bakgrunden mörkare. Meddelandet med bilden är att jag ska visa vad jag gör på internet och på alla sociala medier jag använder. t.ex. Youtube, Skype, Twitter, Steam och många andra. :)

torsdag 18 september 2014

MoodBoard


Tja tja bloggen! 

Här är två skisser Nr.1 är en bild på en mobil när jag skriver på kik och frågar vad jag ska göra. och då svarar t.ex. youtube och säger att jag borde kolla på alla nya videoklipp som har lagts upp på youtube. Den beskrivs vad jag gör när jag har tråkigt och inte har något att göra. 
Jag valde skiss Nr.1 för jag kände att den var unik och ganska finurlig ide och jag kände att jag hade kunskapen att göra den i photoshop.

Skiss Nr.2 föreställer ett öga som bara övervakar och läser andras inlägg. Jag brukar inte lägga upp bilder eller status inlägg för att det känns som att ''kolla på mig och hur bra jag her det'' jag är inte personen som lägger upp saker för att andra ska se jag lägger upp bilder för mig så jag kan kolla på dom senare när jag blir äldre. 
Jag testade att göra skiss Nr.2 på photoshop och jag kände inte att jag hade kunskapen i photoshop än att göra den bra så jag blir nöjd 

 


nr.1



nr.2